Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Friday, June 20, 2014

Mykad Sebagai Kad Diskaun

Assalam kepada semua,

Mykad sebagai kad diskaun? Anda semua pernah dengar tak pasal ni? Apa? tak pernah?
Meh sini saya nak share sikit.

 Korang tahu tak sebenarnya Mykad kita/Kad pengenalan yang selalu kita bawa tu ada banyak sangat fungsi yang tidak kita ketahui? Sebenarnya terdapat lebih dari 50 fungsi Mykad antaranya seperti Pengenalan, Lesen memandu, TouchNGo, Meps dan sebagainya.

Tapi pernah tak anda dengar yang dengan Mykad, Anda boleh dapat DISKAUN dan kumpul POINTS. Saya pasti anda pernah dengan Bonuslink, Mesra kad, Smiles Reward dan sebagainya kan? Bila digunakan, anda akan mengumpul Points. Begitulah juga sekiranya anda menggunakan Mykad ketika berbelanja. Anda juga akan Mengumpul POINTS yang mana RM1=1 points. Malah, anda juga dapat DISKAUN ketika berbelanja.

Bergantung kepada sebanyak mana %DISKAUN yang kedai tawarkan kepada pemegang MYKAD. Anda nak tak DISKAUN ketika berbelanja seperti servis kereta, tengok wayang, makan,barangan runcit dan banyak lagi. Kerana Dalam program MYKAD SMARTSHOPPER terdapat pelbagai jenis kedai yang telah menyertai yang sedia untuk membantu anda berjimat ketiaka berbelanja. Tapi jangan lupa untuk mengaktifkan mykad anda dulu sebelum berbelanja. Sebab maklumat anda perlu disimpan di dalam sistem Mykad Smartshopper terlebih dahulu supaya mudah ganjaran diberi kepada anda.



Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy