Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Tuesday, February 12, 2013

Adoiyai..

Assalam kepada semua,

Adoiyai. Itulah tajuk post kali ini, setelah sekian lama tidak mempost khabar berita kat blog yg da bersawang ni. Haha. Ada orang baca dok ni? Malas nak menaip panjang la. Sekadar nak tunjuk post baru je menunjukkan tuan punya blog ni masih hidup, sihat walafiat lagi.. Alhamdulillah, syukur.. Hehe..

Tajuk post kali ni begitu bunyinya dek kerana result semester pertama dah keluar 30/01/2013 haritu. Dan keputusannya sangatlah mengecewakan diriku sebenarnya. Huhu.. Sikit sangat pointer yang dapat dikumpul. Tapi Alhamdulillah la, sebab takde yang gagal. Hmm,tapi sedih jugak sebab pointer sikit.

Takpela, Sem depan Insya Allah akan buat yang lebih baik. Janjiku untuk Ibu Bapa ku, Insya Allah.. Buat masa sekarang ni koi masuk short sem, plan-nya untuk ambil subjek2 yang susah supaya dapat la ringankan sikit beban untuk sem2 depan.. :D

Oklah. cukuplah sampai disini sahaja cerita hari ni.
Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy