Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Saturday, December 15, 2012

Final datang lagi!


Assalam kepada semua,

Hey semua! Terima kasih la kepada yang masih sudi jenguk2 blog kawe ni. dah lama sangat da tak diupdate blog ni ye. tak gitu?
Post kali ni adalah berkenaan dengan masa depan ku,cewah. ahaha. Eh betul la, untuk masa depan ni. :D

Ok,hmm. Final exam aku start 7/1/2013 dan tamat pada 16/1/2013.
Ok,study blum start lagi ni, plannya minggu depan la nak study. Antara subjek2 yang di ambil semester ini adalah seperti berikut.

Subject || Target
1)Differential Equation || 3.33
2)Advance Calculus and Geometrical || 3.0
3)Priciple of programming || 4
4)Circuit Analysis II || 3.33

Nak cite,semua subjek kat atas ni boleh dikatakan susah jugak untuk aku, maklumlah aku ni cuma graduan dari politeknik. Tapi siapa cakap graduan politeknik tak boleh berjaya kan. Boleh,tapi kena usaha lebih la. cuma aku ni je tak nak usaha lebih. itulah kelemahan diri yang perlu diperbaiki. huhu. :P

Ok,sem ni nak cuba target poiter yang tinggi. Kalau melalui pemerhatian sendiri la,agaknya boleh dapat poiter sem ni dalam 3.3+ je,tapi tak tahu la kan,anggaran je. mungkin kurang,dan insyaAllah mungkin lebih. tapi nak target sem ni nak dapat 3.6+.

Mungkinkah ia akan terjadi? Huhu.
Oklah,penat da menaip. Kepada kawan2 semua, terima kasih sekali lagi diucap sbb sudi singgah dan membaca blog ni ye,tahu da blog ni agak membosankan, haha.
Ok,mintak jasa baik kawan2 juga untuk doakan yang terbaik untuk aku exam akan datang ni ye. InsyaAllah,doa kalian akan membantu aku mudah menjawab,dan jasa baik kawan2 hanya Allah yang mampu membalasnya. :)

Ok lah,cukup sampai di sini sahaja,bye..

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye..
( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy