Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Thursday, August 2, 2012

Masalah ni

Assalam kepada semua,

Ek, Ok. Em, masalah besar ni. Apakah? Jap. Erm.. Kenapa ek?
Adeh, sejak akhir2 ni nampaknya profile blogger koi dilanda masalah kekeliruan yang nyata apabila ia ternyata mempamerkan gambar dan nama seperti mana profile lama, Okeh! mesti pening kan? Saje je nak bagi pembaca sekalian pening. Haha :p

Hurm, seperti yang korang sedia maklum (kalau) gambar profile blogger koi sepatutnya gambar seekor ikan laga yang segak hensem bergaya, tapi sejak akhir2 ni, tah kenapa dah tukar secara sendirinya/dengan mengikut sesuka hati sendirinya dia tukar nama dan gambar kepada profile lama.

Okeh fine, memang koi jarang online semenjak dua menjak ni, tak tahu la pulak kalau ia terjadi hanya kepada diri ini mahupun pengguna2 blogger sekalian juga ( anyone? ) Setelah gambar didelete mahupun di upload baru ia tetap tidak mahu menukar? kenapakah?

FIY, koi = saya / aku

Okeh, thats all
Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye..
( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

10 comments:

Cendol said... [Reply to comment]

koii koii koiii.
tenkiu tau singgah n folo belog cendol.cendol follow sini jugee :)

Cendol said... [Reply to comment]

eh lorhh dh lame folo sini rupenye.hoho

paripariputih said... [Reply to comment]

Itu maknanya ko kena tukau jer baru terus... tepek muka sendiri mcm blogger2 lain siap gaya tiarap, telentang dan lain (baru dia tak tukar kot ha ha ha)


selamat berpuasa Zamani... baju raya dah berapa pasang tempah?? >..<

Zamani said... [Reply to comment]

@Cendol
Hehe,its ok,biasa dah tu terjadi. :D

@paripariputih
haha,dah banyak kali tukar dah,tapi masih terjadi. tepek muka sendiri? segan lah,hahaha.. :P

Hehe,thanks,selamat berpuasa jgk :D baju raya? tak kot,pakai yg lama je.. :D

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Assalammualaikum.

Banyak tol nama glamer hangpa ni zamani..hazman pun dia,koi pun dia,hahaha.

Oh..urm..tak sure plak pasal tu. Yang pastinya, Google mcm senget2 skit skrg ni.. (-_-)

Zamani said... [Reply to comment]

@Tinta Lana
Ngehehe:D jgn jeles.. :P tak la,'koi' tu bahasa org temerloh.

em mmg pun,haha,tak pasal2 kena ban:P

blog juga said... [Reply to comment]

Salam persahabatan,
Ingin berkongsi banner saiz 125px, sila kunjungi blog kami untuk daftar.

Terima kasih.
http://www.blog.nik.my/index.php?id=39

eyjalukman said... [Reply to comment]

aik , pelik jgk kn leh jd cmtu ? huhu

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

Zamani..kemanakah kamu. Jangan dibiarin blog ditinggal lama2 pak >_<

Zamani said... [Reply to comment]

@eyjalukman
Haha,tu la pasal. tp dah ok da skrg,blogger ada prob skit kot,huhu.

@Tinta Lana
Hye Lana,sori la. sy ke tempat yg tiada internet,huhu.. baru je pulang ke kg ni.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy