Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Saturday, August 18, 2012

Eh,lama dah kan..

Assalam kepada semua,

Hey, lama dah tak update blog. kesian blog ni, dan bersawang kejap. haha :P
Almaklumlah terbusy seketika mencari pekerjaan di tempat orang. Tidak punya internet nak mengupdatekan blog. Huhuhu..

Thanks la kepada sesiapa yang sudi melawat blog ni sepanjang ketiadaan ku. Sedar tak sedar dah tak lama je lagi kita nak menyambut Aidil Fitri kan, Ops, nanti la ye sambung. Kita main wish2 raya nanti. Hahaha :P

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

2 comments:

paripariputih said... [Reply to comment]

Zamani dikesempatan ini jugak aku nak wish ko SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN, sekiranya aku ada buat dosa kat ko... semoga raya ko tahun ni lebih meriah lagi... >..<

Zamani said... [Reply to comment]

Thanks ye kak,InsyaAllah.. SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN jugak sekiranya terkasar tersalah bahasa ke,huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy