Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Saturday, August 18, 2012

Salam AidilFitri

Assalam kepada semua,

Pejam celik pejam celik Pejam celik pejam celik Pejam celik pejam celik Pejam celik pejam celik ( sampai bila da nak Pejam celik pejam celik weh ) dah masuk bulan syawal dah kita. Means? Kita sebagai umat Islam pun meraikanlah hari raya Aidilfitri.

Tak nak bebel lama2, penat kononnya, haha. Oklah, koi nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFIRTRI, MAAF ZAHIR DAH BATIN lah kepada semua yang mengenali ku terutama ahli keluarga, mak ayah, saudara, sepupu sekalian lah. :D
Si gedik ngade yang tengah buat ketupat tu, kawan2 kat politeknik, irfan, saufi, amin, zuhair, hafizul, tacip, tot, edy, emir, taufik, dan ramai lagi la. Maafkan salah silap, termaki terhamun dan apa jua bentuk kekasaran. Maaf ye.. :)

Cik farah, kakPPP, kakLana, dan kawan2 blogger sekalian, terima kasih banyak2 sudi singgah kat blog koi ni ye,Selamat hari raya semua.
Antara yang tak disebut tu harap tak kecik hati ye, koi tak lupa korang semua, cuma tak tersebut je, tidak penuh entry ni dengan nama2. hehe..

Hehe,ok lah. Esok pagi lepas solat raya koi sekeluarga akan pulang ke kampung di Kuantan, doakanlah semoga perjalanan koi pergi dan balik selamat ye.. :D Korang yang pulang ke kampung esok pagi pun sama ye, hati2 di jalan raya.


Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

Eh,lama dah kan..

Assalam kepada semua,

Hey, lama dah tak update blog. kesian blog ni, dan bersawang kejap. haha :P
Almaklumlah terbusy seketika mencari pekerjaan di tempat orang. Tidak punya internet nak mengupdatekan blog. Huhuhu..

Thanks la kepada sesiapa yang sudi melawat blog ni sepanjang ketiadaan ku. Sedar tak sedar dah tak lama je lagi kita nak menyambut Aidil Fitri kan, Ops, nanti la ye sambung. Kita main wish2 raya nanti. Hahaha :P

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

Thursday, August 2, 2012

Masalah ni

Assalam kepada semua,

Ek, Ok. Em, masalah besar ni. Apakah? Jap. Erm.. Kenapa ek?
Adeh, sejak akhir2 ni nampaknya profile blogger koi dilanda masalah kekeliruan yang nyata apabila ia ternyata mempamerkan gambar dan nama seperti mana profile lama, Okeh! mesti pening kan? Saje je nak bagi pembaca sekalian pening. Haha :p

Hurm, seperti yang korang sedia maklum (kalau) gambar profile blogger koi sepatutnya gambar seekor ikan laga yang segak hensem bergaya, tapi sejak akhir2 ni, tah kenapa dah tukar secara sendirinya/dengan mengikut sesuka hati sendirinya dia tukar nama dan gambar kepada profile lama.

Okeh fine, memang koi jarang online semenjak dua menjak ni, tak tahu la pulak kalau ia terjadi hanya kepada diri ini mahupun pengguna2 blogger sekalian juga ( anyone? ) Setelah gambar didelete mahupun di upload baru ia tetap tidak mahu menukar? kenapakah?

FIY, koi = saya / aku

Okeh, thats all
Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye..
( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy