Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Thursday, July 19, 2012

Salam Ramadhan

Assalam kepada semua,



imej dari
http://belasahjak.blogspot.com/
malas nak upload,haha..
Di kesempatan ini ingin saya mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam sekalian tak kira la dimana anda berada. Terutama kepada ahli keluarga, rakan-rakan yang mengenali saya,rakan-rakan di Politeknik Merlimau melaka iaitu irfan,soufi,amin,zuhair,hafizul,tasyrif,edy,man, dan ramai lagi (maaf la nama yang tak disebut tu ya) :D

Tak lupa juga kepada kawan-kawan blogger sekalian, terutama KakPPP, Emy, Lana, Farah, Cik Farz, dan ramai lagi la, thanks bagi support kat blog saya yang baru ni. hehe..

To my gediks aok jangan nak ngade sangat kalau koi jarang mesej aok ye. hehe :p

Wah dah macam ucapan nak raya dah, kui3.. Tapi apa pun, semoga ramadhan kali ni lebih baik dari yang sebelumnya, InsyaAllah.. :)


Maafkan saya sekiranya ada salah dan silap ye.. :)

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

22 comments:

paripariputih said... [Reply to comment]

Zamani koi pun nak ucap selamat menyambut Ramadhan kat awok (keh3 betul ke bahasa Pahang aku ni?) semoga kita sume mendapat barkah dari apa yg kita amalkan sepanjang ramadhan ini k ^_^

Zamani said... [Reply to comment]

Hehe,tengkiu ye kakPPP :D wah,hebat ni,kui3.. betul la tu,koi=aku,bahasa temerloh,hehe. InsyaAllah,sama2 kita mohon kepadaNya,semoga puasa kita bkn sekadar mendapat lapar dan dahaga sahaja.. :)

Koding said... [Reply to comment]

Salam ramadhan...

Boni Kacak said... [Reply to comment]

saya pun nak minta maaf banyak2 kalau ada terkasar bahasa atau tersilap kata sebelum ni ye

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

terima kasih ngade hee :)
selamat berpuasa jugak , semoga puasa ni memberi keberkatan pada kita semua :) insyaAllah , takmo ponteng2 hehe
Eh takpe , koi faham :) aok pun jangan ngade sangat la yea hihi :P

farah liyana said... [Reply to comment]

hehe thanks man, insyaAllah semoga ramadhan kali ini membawa lebih barakah kepada kita. insyaAllah :)

farah liyana said... [Reply to comment]

hehe thanks man, insyaAllah semoga ramadhan kali ini membawa lebih barakah kepada kita. insyaAllah :)

syafika ibrahim said... [Reply to comment]

salam ramadhan

Wawasanku said... [Reply to comment]

selmat menjalankan ibadah puasa di bulan ramadlon

paripariputih said... [Reply to comment]

heran bin ajaib :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/heran-bin-ajaib-he-he-he.html

Muttallif said... [Reply to comment]

Selamat berpuasa Jugak untuk Kamu :)

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Assalammualaikum.

Zamani.. Salam Ramadhan..selamat berpuasa jugak ya.. terima kasih gak sbb salu singgah blog lana ^_^

Sapa Al-Gediks tu?hahhaha, nyebuk jep nak tau,hehehe.

Ooo..zamani still blajo ke ni? Poli Merlimau? Amik kursus apa kat sana? :)

Koding said... [Reply to comment]

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik daripada Ramadhan sebelumnya..

Zamani said... [Reply to comment]

farah:InsyaAllah :)

syafika: salam ramadhan jgk :)

wawasanku:selamat berpuasa.

kakPPP:sori lewat dtg :D

Muttalif:thanks:D

Lana:hehe,tak ada apa la, bln puasa ni jrg skit dpt online,sori la lewat je sy dtg singgah ye. :D Haha,ade le :P hehe. tak dah habis da,baru jgk lagi. kat sana haritu ambil kos elekrik..

koding,InsyaAllah:)

paripariputih said... [Reply to comment]

asik kena curi jer hati aku ni.. apa kes?? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/buat-kesekian-kalinya-hatiku-di-curi.html

Zamani said... [Reply to comment]

ui untungla ada org nak main curi2 hati kakPPP,hehe.. :P

Michelle Hopell said... [Reply to comment]

datang sini juga balas kunjungan. done follow u back. selamat berpuasa k :)

trah zain said... [Reply to comment]

Salam Ramadhan :D :D

Mawar berduri said... [Reply to comment]

wink wink (*_^)
salam ramadhan walaupn dh lama
nk ucap jugak =D ..
moga di sucikan hati
meraih redha ilahi

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

dengar ni :)
http://www.youtube.com/watch?v=3t-fsk1V-rM

Zamani said... [Reply to comment]

@Michelle Hopell
Thank you :)
@trah zain
salam ramadhan jgk:0
@Mawar berduri
Hehe,thanks ye. selamat berpuasa jgk.. :D
@EmyAyaNurisya
oit,ada lagu. hehe :D

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man : hehehe . biasa la :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy