Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Tuesday, July 10, 2012

Its Finally Arrived

Assalam kepada semua,

Hehe, hari ni tersangat busy ( ceh,busy la sangat ) sebab kononnya macam2 perkara yang perlu disetelkan. Okeh tengah hari tadi actually hadiah penghargaan daripada kak PPP yang mana blognya http://paripariputih.blogspot.com yang telah menghadiahkan saguhati, kepada followernya yang ke-1234, iaitu aku, telah akhirnya tiba di rumahku. ( apa bahasa aku cakap ni? ) 

Sila sambung baca ya! tak best baca separuh je.. hehe :D




Waktu bungkusan tu sampai tengahhari tadi actually aku dalam bilik duk online, pastu mak aku cakap ada bungkusan sampai, ada ke dia cakap makweEk?aku hantar hadiah. Hahaha, my mother always like that, keluar je nama perempuan terus dia cakap makwe aku. Adeh, sebab dia always beranggapan yang demikian? Rahsia,hehe..

Okeh, mintak maaf la kat kak PPP sebab saya lewat buat post ni, banyak sangat halnya hari ni,hehe.. And tengkiu bebanyak la ye sebab susah2 je siap bagi hadiah, bungkus cantik2 lagi, ke pejabat post, buat post laju lagi. Uih, banyak tu, belanja yang digunakan tu, Thanks ye,Kamsamida,Arigato,Xie Xie ni.
Hehe, semoga murah rezeki lepas ni ye,InsyaAllah.. :)

Okeh lah,korang tak caye ke? ni ha aku sertakan dengan gambarnya ye. tengok2 la sama tak dengan post kak PPP ni. <<http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/asal-le-tak-gerak-gerak-ni.html>>













Okeh,Thanks VVMVery Very Much to kak PPP ye. :D

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

16 comments:

paripariputih said... [Reply to comment]

Hazami harap2 suka la ye :) simpan elok2 tu kenangan dari akak tu :)

paripariputih said... [Reply to comment]

haha ha sorry hari ni fikiran terganggu kejap not hazami zamani :P

cendol said... [Reply to comment]

oh tahniah le ye :)

Zamani said... [Reply to comment]

Hehe,takpe kak. ok je:)
pemberian org semoleknya dijaga elok2 la kan,tanda penghargaan. hehe.. thanks ye.

Cendol:hehe,thanks.. :D

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

tahniah kepada pemenang :)

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

selamat sampai dah ea..aha, cam kita janji2 dulu kan, share2 kan hadiah ni, bahagi dua,bhahahah

Zamani said... [Reply to comment]

emy: tq.. hehe.. D

Lana: hehe,tanya kakPPP la dia bg tak. sbb kan dia ckp hadiah ni special utk sy je. wahahaha :p

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

tahniah bro!! :)

sweet pearl said... [Reply to comment]

bestnya dapat adiah! :D

Zamani said... [Reply to comment]

Boni: thanks ye,hehe..
Sweet Pearl: best.. hehe.. bkn slalu bole dpt :p

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man : welcome :)

Cik Farz said... [Reply to comment]

oooo...aaaa...untungla... =)

Zamani said... [Reply to comment]

cik farz: hehe,untungla.. :p

Amirul Verdasco Nadzri said... [Reply to comment]

cemburu melanda diriku..oishhhh.. punya sabar menunggu, tapi takde rezeki..sob3x.. neway,tahniah! haha

Zamani said... [Reply to comment]

hehe,sabar2. InsyaAllah lain kali ada lagi,hehe.. thanks ye :D

leakedknowledge said... [Reply to comment]

wuuuwuuu die dpt hdiah...hahahaha congrazt bro :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy