Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Friday, July 27, 2012

Its been a long time..

Assalam kepada semua,

Hye semua, thanks la sudi2 lawat blog saya ni ye :D Rasanya macam dah lama tak update blog,memang lama la kot, almost a week. hehe :P

Ok la, pagi2 ni nak beritahu perkembangan anak2 ikan laga saya dalam akuarium tu. Ok, last time check, memang banyak la yang mati, tah la kenapa, dan yang tinggal hanya <10 ekor kot. Memang menyedihkan, banyak sangat, ada la 2-3 ratus kot. banyak. Ish3. :(

Secondly, as you can see, google adsense saya dah kena ban. Pun tah apa punca google ban. Hilang dah peluang pendapatan paling besar setakat ni, hehe. Tapi takpe la,nak buat macam mana, tak ada rezeki. InsyaAllah, ada lagi yang lebih baik selain adsense kot. Adeh.. Ada tak idea yang best?

Thirdly, Thanks to kakPPP, sebab 3 hari lepas kakPPP ada kirim kad greeting kat saya. Hehe,thank you very much ye.. :D Tak pernah koi dapat mende2 macam ni, hahaha. Sungguh menyedihkan. haha :P

Ok thats all,
Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye..
( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

16 comments:

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said... [Reply to comment]

kesian, kesian, kesian...hahahah

Zamani said... [Reply to comment]

@~ Aa|Naa Nad|raH ~
apakah,berani aok gelak. nak kena ni,mentertawakan kesusahan org ye..

paripariputih said... [Reply to comment]

Zamani awok dan kak PPP mmg x dapat dipisahkan cecewah.. ha ha ha ko hader?? >.<

jom baca apa yg nipis tu?? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/apa-ke-nipis.html

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said... [Reply to comment]

bior la... koi suke tgk org sedih² ni. hahaha... koi nak balik sok! =P

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man , sabar yea , semua ni ada hikmah nya :) bulan puasa banyakkan bersabar hee :) . InsyaAllah kebaikan akan dtg ^^,
Boleh cuba macam macam cara lagi ( untuk anak ikan ) hee
(side income) pulak , salah satu bisnes aok da berjalan dengan baik kan ? :) hee . so teruskan yea . Nnt kita fikir kan jln lain ekk :D . hee
( ahh banyok pulok koi bebel haha )

Zamani said... [Reply to comment]

@EmyAyaNurisya
Ye bdk kecik,insyaAllah.. :)
@~ Aa|Naa Nad|raH ~
aok ni memang la. suka bersuka ria dgn kesedihan org canggitu ek.. takpe2,oh esok balik. siap la 3 orng bdk kecik. ngehehehe..
@paripariputih
Hehe.InsyaAllah semoga ukhuwah berkekalan.. :)
okeh,be right there..

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man , hee :) okay ngade :D . insyaAllah ^^,

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

ngade dengar ni :)
http://www.youtube.com/watch?v=0OjW-fvZqWo

dan ini jugak wink wink hehe :P

http://www.youtube.com/watch?v=S4FAMnEEAVE

:D

Mawar berduri said... [Reply to comment]

mgkin adsense tu jeles kot ..
haha kuat cemburu (>.<')

Tinta Lana said... [Reply to comment]

Salam.

Uii, zamani kai adsense..turunkan ilmu kat patik skit, hehehe.

Takpalah..tu bukan rezeki buat masa ni kot.. ^_^

paripariputih said... [Reply to comment]

spontan itu awesome check2 itouttttt!!

http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/spontan-itu-awesome.html

Zamani said... [Reply to comment]

@paripariputih
ok kak :)
@Mawar berduri
tu la,huhu. diorang jeles..
@Tinta Lana
Ahaha,saya baru buat jgk tu lana,tak dan sebulan dah kena ban pulak. adeh. tah la knp ek.

Boni Kacak said... [Reply to comment]

google adsense tu macam mana tu??

Zamani said... [Reply to comment]

@Boni Kacak
em,google adsense tu sama je macam ads network yg lain. :D

Cendol said... [Reply to comment]

takziah le kat ikan aga kamu tu ye.hihi

Zamani said... [Reply to comment]

@Cendol
Huhu,ada jgk le org yg prihatin ngan anak2 ikan laga koi yek,tq la ye.. Huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy