Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Monday, July 16, 2012

Bersiaran Keliling StarMall Mentakab

Assalam kepada semua,

Hari ni aku nak cerita yang aku bersiar-siar (amende la bercerita tengah2 malam buta ni,mesti kes takleh tido lagi) keliling bandar Star City Mentakab yang mana baru dibuka di Mentakab ni sekitar bulan januari 2012. ( poyo je nak bangga ) Ngehehe.. :P

Ek, jap. nak cerita apa ek, okeh, start motor, jalan-jalan pusing Taman Saga, Sri Layang, and then ke Star City. Kat Star City tu aku jalan-jalan sekitar Star Mall tu je, punya bosan dah jadi penanam anggur terhormat,tu je lah kije aku. haha..

Moh la tengok gambar je la eh.. :D



Ini lah dia mercu tanda StarMall mentakab, hehe..
Cantik je,belakang StarMall tu
ada bunga rendah :p


Ui ada lagi papan tanda dia. haha..

Ikutkan banyak lagi gambor2 yang koiaku
ambil. tapi tah macam mana boleh hilang pulak. handphone ni memang nak kena tohokbuang
da ni.


Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

8 comments:

Boni JLL3 said... [Reply to comment]

apa pulak tak ada apa? tu ada gambar tu.hehehe

Zamani said... [Reply to comment]

ek? haha. apakah maksudmu? :D

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

untunglah ada starcity hehe :P

Zamani said... [Reply to comment]

ha la,untungla.. haha..

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

hahaha , sokmo dah koi g sana :P pakwe koi bawak , aok ade ? hahaha :D

Zamani said... [Reply to comment]

ye? untungla.. best la aok ye? :p

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

huhu untungla :)
best sangat hihihi :P

Anonymous said... [Reply to comment]

says most people will payback his or her's fiscal loans when they're due plus not having penalties
A number one debt charitable desires how many people today making use of these products for the purpose of assist above payday loans bills in order to two-fold the. debts charitable organization shows available have used the actual quick, big awareness loans this coming year. This a good cause affirms four years before the sheer number of prospects with them was minor.
szybka pożyczka w uk
pożyczki prywatne
pozyczki-prwatne.net.pl
pożyczki prywatne
pozyczki-prwatne.com.pl

http://pozyczki-prwatne.net.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy