Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Monday, July 16, 2012

Aku Gemuk!?

Assalam kepada semua,

Aku gemuk? Gemuk ke? Berani kau budak kecik panggil aku gemuk. Aok tu yang gemuk, koi punya kurus ni aok cakap koi gemuk ek? Ini takleh jadi ni.

Siap aok budak kecik. Eii cari pasal la aok ni budak kecik yek.



Tengok ni, punya sikit koi makan ni aok cakap koi gemuk. Tengok betul-betul.

Em, nyum2..
sikit je pun



Ha, aok nampak tak tu budak gedik? Sikit je tu kan, Ni tengah hari tadi pukul 3.30 punya makan ni. Sikit je koi makan. Yelah2, koi tambah tadi lagi 3 senduk. tapi sikit je kot. Dah koi lapar, nak buat macam mana. Koi makan lah lebih sikit. huh..


Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

9 comments:

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

Eh ngade , banyak la tuh :P . hehe , tak kira , aok gemuk jugak ! hehe wekk! . takpe gemuk pon koi syg la , dun worry ngehehe :P
( tetap hensem la dear ) hihi .
Sedap lauk nak sikit <3 :p
tak gemuk sangat ( berisi sikit je dari dulu huhu )

Zamani said... [Reply to comment]

wek,aok la gemuk.. gemuk!
nak sikit? masak sendiri. haha.. sedap kakak koi masak. hohoho..
Eleyh,ye la tu,padahal koi sama je dari dlu. ngade je lenih aok ni. haha.. :P

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

eii , koi kecik jea , aok kata koi gemuk , eii , aok ni siap la . geram grrr :P . ek ? takpela , koi masak sendiri , gone kan pulok org kedekut dengan koi wuu wuu , kakak masak ek ? sedapnya hehe :)) <3
eh aok berisi sikit dari hari tuh ! fullstop! hihi

Boni Kacak said... [Reply to comment]

hahaha.. tu yang awak cakap sikit???hehehe

Zamani said... [Reply to comment]

Ek,haha.sikit je tu.. :D

Zamani said... [Reply to comment]

Emy: ah,koi tak gemuk. aok tu yang gemuk. wek. padan muka,g masak sendiri (kejam kan?) hehehehe..
takde2,koi biasa je,maintain dari dlu. hohooho. aok tu gemuk.

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man : yea koi gemuk , yea koi masak sendiri , yea aok maintain .

Zamani said... [Reply to comment]

ngehehe.. ada org wat ayat tacing.. haha :p

EmyAyaNurisya said... [Reply to comment]

man : eh2 budak ni , mencabar kemarahan diri nampak nya , siap la aok .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy