Pengikut Setia

||
Click the Picture for more details

Saturday, June 9, 2012

Ikan dan Hiasan!

Assalam kepada semua,

Wah, uih.. sedang enak duk melayari internet, terfikir untuk cari cara 'mencantikkan' akuarium. So aku duk la cari inspirasi pasal tanaman hiasan akuarium.. Jalan2 punya jalan kat internet, terjumpa la gambar2 hiasan akurium yang menarik hati. hehe.. Peh, memang terbaik lah diorang duk hias. Grr, jeles aku.. Haha :P


Ei kalau aku berduit ni dah tentu aku hias macam yang diorang hias ni.. Cantek tuh. sejuk mata tengok hiasan dia. hee..

Kan, cantik kan. tengok je lah korang gambar2 ni, maleh nak taip panjang2. haha :P 



Tape lah,gone pulok nanti ada duit skit boleh la beli2 upgrade sket akuarium aku tuh.. Peh serius teruja tengok. ngehehe.. Nak satu! hoho..
Thanks to http://www.aquaticplantcentral.com/ for gambar2 ni semua. :D

Thanks Kepada yang sudi lawat dan baca blog saya ni ye.. ( bukan ada apa pun dok kat sini..? ) :D

4 comments:

yayaesyabudakcomot said... [Reply to comment]

abg , cantiknya :P , sesuai untuk ikan ikan aok tuh :D

Zamani said... [Reply to comment]

Ha la. tahu takpe.. cantik tuh.. hoho.. ikan koi ramai. hahahaha..

AzMyHaSyaBerkata said... [Reply to comment]

nak satu haha

Zamani said... [Reply to comment]

beli sendiri! hahaha,.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Copyright© All Rights Reserved
Blogger template oleh pemalas


Home || Tutorial || T&S || Privacy Policy